divendres, de març 27

Jornada de debat ciutadà

Demà dissabte 28 de març tindrà lloc la Jornada de debat ciutadà sobre el Pla Especial de la Devesa. L'acte es realitzarà al Centre Cultural la Mercè de 9.30 a 14.00h. En aquesta jornada es crearan grups de treball que debatran sobre els tres grans blocs de debat del projecte:

a)      Apropar el Riu Ter a la ciutat.
b)      Garantir el futur dels plàtans de la Devesa.
c)      Facilitar l’accés a peu al Parc.

dimecres, de març 25

Pressupostos Participats de Barri

Ja tenim data per l'Assemblea de retorn de les valoracions de les propostes presentades al barri  Devesa-Güell. Serà demà dijous 26 a les 21.15 a l'Espai Cívic la Rosaleda. Us esperem!! 

divendres, de març 20

Pressupostos Participats de barri

El proper dimarts 24 de març a l'Espai Cívic la Rosaleda tindrà lloc l'Assemblea de retorn de les valoracions de les propostes presentades al barri  Devesa-Güell. Les propostes que van sorgir són:

  1. Punt de lectura al barri, que s'ubicarà en un principi a la Rosaleda.
  2. Dinamització del barri.
  3. Pèrgola a la plaça Miquel de Palol.
  4. Guarnició de la rotonda Joaquim Vayreda i Caterina Albert.
En aquest enllaç trobareu una tertúlia entre els presidents de les associacions Devesa-Güell, Josep Plazas, de Santa Eugènia, Ramon Macaya, i de Fontajau, Joan Serra, i el regidor d'urbanisme, Carles Ribas. Tracten diversos temes centrats entorn a la participació ciutadana.

dijous, de març 12

El procés participatiu del Pla Especial de la Devesa

El proper 18 de març s'acaba el termini de presentació d'aportacions de la ciutadania en el procés participatiu del Pla Especial de la Devesa. Els ciutadans podem fer arribar la nostra opinió a través de dues vies:

  • Qüestionari en paper que ens ha arribat a través de bustiatge i que podeu fer arribar al centre o espai cívic més proper.
  • Enquesta telemàtica a través de la web de l'Ajuntament
Us deixem un enllaç en el que s'entrevista a Josep Plazas per tractar el tema del procés participatiu del Pla Especial de la Devesa.

dimarts, de març 3

El barri Devesa-Güell al Programa "Veïns" de TVGirona

Aquí teniu l'enllaç del programa "Veïns", un interessant debat entre Josep Plazas, President de l'Associació, Jordi Fàbregas, Regidor del barri, i Carles Ribas, regidor d'urbanisme.

http://tvgirona.xiptv.cat/veins/capitol/veins-_-devesa-guell-_-05-03-2015